Selemonas Paltanavičius „Kiekvienam savas kąsnis“

1 1 1 1 1 Įvertinimas 4.00 (1 Balsas)

 Net pati negudriausia lapė nepatikėtų, jei vilkas sakytų, kad jam skaniausi šermukšniai ir aviečių lapai. O ežys imtų ir baisiausiai įsižeistų, jeigu kas nors garsiai pamanytų, kad ežiai ant savo spyglių nešioja baravykus ir obuolius. Na, baravykai nebent skanūs tik tada, kai yra sukirmiję. Štai tokios ir kitokios diskusijos vieną rytą užvirė tarp girios gyventojų – tikras kulinarinis šou. Žvėrys, pagal savo mitybos įpročius, labai skiriasi vieni nuo kitų, tad nenuostabu, kad briedžiui skaniau kvepia avys, o vilkui – avietės. Ne.., o gal atvirkščiai?

O jūs būkite gudrūs ir žinokite, kuo smaguriauja girios žvėrys. Knygos „Kiekvienam savas kąsnis“ autorius gamtininkas, fotografas ir rašytojas Selemonas Paltanavičius istorijos gale sudėjo išsamų briedžio, ežio, vilko, lapės, kurmio ir avino meniu.

O ar jums toks maistas patiktų?

Daugiau leidinių


Norėdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, naudojame slapukus, kuriuos galite bet kada atšaukti. Daugiau apie slapukus.